opc_loader

ANCIENT TRADITION CONES MIRRE

Artikelnr: 3560461020247
5,25
Beschrijving

ANCIENT TRADITION CONES MYRRHE 
Ontvankelijkheid

Reis mee door het prachtige India. Het land van het Boeddhisme en Hindoeïsme en oude bewaarde tradities.

De Ancient Tradition kegelwierook Myrrhe is 100% natuurlijk en Fairtrade gemaakt met hars van myrrhe uit India en sandelhoutpoeder.

Elke wierookvariant vertegenwoordigt een aspect van India en is vervaardigd volgens de Massala methode, waarbij de meest zuivere en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zijn gebruikt. De brandtijd van een kegeltje is circa 20 minuten.

- 100% NATUURLIJK

De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ancient Tradition wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.- 100% FAIR TRADE

Met de hand gerold volgens de Masala methode in de provincie Pondichery, in het zuiden van India. Door de aankoop en verkoop van deze wierook ondersteunen wij de sociaal en economisch achtergestelde lokale bevolking van Pondichery om hun leefomstandigheden te verbeteren en de traditionele ambacht te behouden.
 1 doosje met 15 cones inclusief mini kegelbrander.

 

Beoordelingen ()
ANCIENT TRADITION CONES MIRRE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ANCIENT TRADITION CONES MIRRE


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items