opc_loader

ANCIENT TRADITION CONES SANDELHOUT

Artikelnr: 3560461020223
5,25
Beschrijving

ANCIENT TRADITION CONES SANDELHOUT
Ontspanning

Reis mee door het prachtige India. Het land van het Boeddhisme en Hindoeïsme en oude bewaarde tradities.

De Ancient Tradition kegelwierook Sandelhout is 100% natuurlijk en Fairtrade gemaakt met wit sandelhout uit Mysore.

Elke wierookvariant vertegenwoordigt een aspect van India en is vervaardigd volgens de Massala methode, waarbij de meest zuivere en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zijn gebruikt. De brandtijd van een kegeltje is circa 20 minuten.

- 100% NATUURLIJK

De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ancient Tradition wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.- 100% FAIR TRADE

Met de hand gerold volgens de Masala methode in de provincie Pondichery, in het zuiden van India. Door de aankoop en verkoop van deze wierook ondersteunen wij de sociaal en economisch achtergestelde lokale bevolking van Pondichery om hun leefomstandigheden te verbeteren en de traditionele ambacht te behouden.
 1 doosje met 15 cones inclusief mini kegelbrander.

 

Beoordelingen ()
ANCIENT TRADITION CONES SANDELHOUT heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ANCIENT TRADITION CONES SANDELHOUT


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items