opc_loader
ANCIENT TRADITION WIEROOK FRANGIPANI

ANCIENT TRADITION WIEROOK FRANGIPANI

Artikelnr: 3560461020094
5,50
x
Verzendmethode
DHL:
1,95
Beschrijving

ANCIENT TRADITION WIEROOK FRANGIPANI
Meditatie

Reis mee door het prachtige India. Het land van het Boeddhisme en Hindoeïsme en oude bewaarde tradities.

De Ancient Tradition wierook Frangipani is 100% natuurlijk en Fairtrade en bestaat uit een melange van Halmaddi, sandelhout en essentiële olie van frangipani. Elke wierookvariant vertegenwoordigt een aspect van India en is vervaardigd volgens de Massala methode, waarbij de meest zuivere en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zijn gebruikt. De brandtijd van een stokje is circa 45 minuten.

- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ancient Tradition wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.- 100% FAIR TRADE

Met de hand gerold volgens de Masala methode in de provincie Pondichery, in het zuiden van India. Door de aankoop en verkoop van deze wierook ondersteunen wij de sociaal en economisch achtergestelde lokale bevolking van Pondichery om hun leefomstandigheden te verbeteren en de traditionele ambacht te behouden.
 


1 pakje met 20 stokjes.

 

Beoordelingen (0)
ANCIENT TRADITION WIEROOK FRANGIPANI heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

In the picture
24,95
Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items