opc_loader

ANCIENT TRADITION WIEROOK SINAASAPPEL

Artikelnr: 3560461020162
5,50
Beschrijving

ANCIENT TRADITION WIEROOK SINAASAPPEL
Dynamisch

Reis mee door het prachtige India. Het land van het Boeddhisme en Hindoeïsme en oude bewaarde tradities.

De Ancient Tradition wierook Sinaasappel is 100% natuurlijk en Fairtrade en gemaakt essentiële olie uit de sinaasappelschil met een vleugje gember. Elke wierookvariant vertegenwoordigt een aspect van India en is vervaardigd volgens de Massala methode, waarbij de meest zuivere en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zijn gebruikt. De brandtijd van een stokje is circa 45 minuten.

- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ancient Tradition wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.- 100% FAIR TRADE

Met de hand gerold volgens de Masala methode in de provincie Pondichery, in het zuiden van India. Door de aankoop en verkoop van deze wierook ondersteunen wij de sociaal en economisch achtergestelde lokale bevolking van Pondichery om hun leefomstandigheden te verbeteren en de traditionele ambacht te behouden.
 


1 pakje met 20 stokjes.

 

Beoordelingen ()
ANCIENT TRADITION WIEROOK SINAASAPPEL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ANCIENT TRADITION WIEROOK SINAASAPPEL


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


In the picture
Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items