opc_loader

DUO SALIE

Artikelnr: 8718503731049
11,50
Artikelnummers
EAN:
8718503731049
Beschrijving

DUO SALIE

Duo salie bevat 2 mini saliesticks. Ideaal voor het smudgen van kleine objecten, aura's en ruimtes. Deze salie is afkomstig uit Californië is komt vers uit de bergen, is wildgeplukt en heeft een uniek drogingsproces ondergaan waardoor de geur optimaal behouden blijft.

www.jiriandfriends.com

HOE JE HUIS REINIGEN MET SALIE

Hierbij een beschrijving hoe je met witte salie je huis kan reinigen en zuiveren.
Steek de witte salie aan en blaas de vlam uit. Laat de rook die ontstaat de ruimte reinigen. Gebruik een vuurvast schaaltje of abalone schelp bij het branden van de witte salie (wierook).

Werk in je huis altijd van beneden naar boven bij het reinigen met de witte salie. Zorg dat er een raam open is zodat de ‘vuile’ energie naar buiten kan gaan.

Ben altijd voorzichtig met het branden van witte salie en zorg voor voldoende ventilatie.

Probeer ongeveer 1 keer per maand je huis te reinigen met de witte salie of zo vaak als dat je zelf aanvoelt dat het nodig is.

Je kan losse witte salie gebruiken of witte salie wierook. Het voordeel van de witte salie wierook is dat de geur zachter is en je de wierook makkelijker tussendoor even uit kan maken. 

Beoordelingen ()
DUO SALIE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


In the picture
Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items
11,50