opc_loader

HARSWIEROOK STORAX

Artikelnr: 3560461050060
4,95
Beschrijving

HARSWIEROOK STORAX - 20 GRAM
Geluk - 1 sachet -

Storax harswierook is afkomstig uit Turkije en wordt o.a. in parfums verwerkt. Storax is zowel harsachtig als bloemig en heeft een amandelachtige geur. De wierook wordt gebruikt om het zelfvertrouwen te vergroten en ter bescherming van negatieve energieën.


Bomen hebben een magische boodschap voor ons. Niets voor niets worden in veel landen en volkeren veel magische en heilige eigenschappen aan bomen toegekend. Herontdek de magie van deze originele duizendjarige oude ingrediënten van wierook. Frankincense en Myrrhe waren 1 van de eerste boomharsen die gebrand werden om hun heilzame werking.

De harswieroken kunnen gebrand worden in een resin brander. Je vult het cupje van de brander met water en doet er een aantal korrels harswierook bij. Steek het theelichtje aan. Zodra het water op temperatuur is komt het aroma van de wierook vrij.

100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Harswierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

 

Beoordelingen ()
HARSWIEROOK STORAX heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
HARSWIEROOK STORAX


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items