opc_loader

HOUTPOEDER CEDER

Artikelnr: 3560461052071
7,25
Dit product is momenteel niet leverbaar
Beschrijving

HOUTPOEDER CEDER 30 GRAM

Bomen zijn de getuige van de evolutie van de wereld en ieder van hen draagt een boodschap met zich mee. Ervaar de eeuwenoude en waardevolle boodschappen via onze natuurlijke en pure houtpoeders.


Houtpoeder Ceder is poeder gemengd met essentiële olie van de Atlantische ceder. Cederolie is sterk aardend en heeft een zuiverende en kalmerende werking. Het versterkt het gevoel van eigenwaarde en helpt bij het loslaten van de door de omgeving opgelegde verwachtingspatronen. Verpakt in leuke en handige strooibus.
 

HOE TE GEBRUIKEN
Strooi een beetje houtpoeder op een vuurvast schaaltje of op de schotel van de Imp lamp. Vorm met je vingers een halve maan van het houtpoeder en steek het aan. Laat vervolgens enkele seconden branden alvorens de vlam uit te blazen. Het poeder zal langzaam gaan smeulen en zijn heerlijke geur verspreiden.

Ook goed te gebruiken bij ZWEETHUTCEREMONIES.

 

 

Beoordelingen ()
HOUTPOEDER CEDER heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
HOUTPOEDER CEDER


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


In the picture
Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items