opc_loader

PLANT WIEROOK KANEEL SINAASAPPEL KRUIDNAGEL

Artikelnr: 3560461012600
8,25
Beschrijving

PLANT WIEROOK KANEEL SINAASAPPEL KRUIDNAGEL
- 1 rolletje met 30 stokjes

Deze wierook is 100% natuurlijk en door een innovatieve formule op basis van planten is er weinig rookvorming. De brandtijd is circa 30 minuten.

De plant wierook heeft een bijzondere samenstelling met een zeer lage VOS-emissie. Door de plantenmengsels met gunstige effecten en de vervaardiging van de wierook met uitsluitend natuurlijke producten, is deze wierook een 100% ecologische, natuurlijke en transparante wierook voor de consument. Het is de ideale wierook voor personen die niet van rook houden.

Plant wierook KANEEL SINAASAPPEL KRUIDNAGEL is VERWARMEND. De zachtheid van kaneel in combinatie met het bitterzoete van sinaasappel en het warm kruidige van kruidnagel. Bevat kaneel- en kruidnagelpoeder en essentiële olie van sinaasappel.

In verband met de breekbaarheid van dit product wordt het met pakketpost verzonden.

Dit product heeft de volgende keurmerken:


- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ecologische wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

- 100% DUURZAME ONTWIKKELING
Alle grondstoffen die gebruikt worden (wierook, verpakking, display) zijn recyclebaar en duurzaam. De biologische en biodynamische landbouw worden bevorderd door de planten en kruiden te oogsten met respect voor de natuur. De verpakking is volledig recyclebaar.Beoordelingen ()
PLANT WIEROOK KANEEL SINAASAPPEL KRUIDNAGEL heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PLANT WIEROOK KANEEL SINAASAPPEL KRUIDNAGEL


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items