opc_loader

PLANT WIEROOK LEMONGRASS BENZOË

Artikelnr: 3560461012365
8,25
Beschrijving

PLANT WIEROOK LEMONGRASS BENZOË
- 1 rolletje met 30 stokjes -

Deze wierook is 100% natuurlijk en door een innovatieve formule op basis van planten is er weinig rookvorming. De brandtijd is circa 30 minuten.

De plant wierook heeft een bijzondere samenstelling met een zeer lage VOS-emissie. Door de plantenmengsels met gunstige effecten en de vervaardiging van de wierook met uitsluitend natuurlijke producten, is deze wierook een 100% ecologische, natuurlijke en transparante wierook voor de consument. Het is de ideale wierook voor personen die niet van rook houden.

Plant wierook LEMONGRASS BENZOË zorgt voor een GOED HUMEUR
. Een combinatie van de frisheid van lemongrass met het bitterzoete van kamille en de amber geur van benzoë. Bevat Romeinse kamille poeder, benzoëhars uit Laös en essentïele olie van lemongrass.

Dit product heeft de volgende keurmerken:

 

- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten.Plant wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

- 100% DUURZAME ONTWIKKELING
Alle grondstoffen die gebruikt worden (wierook, verpakking, display) zijn recyclebaar en duurzaam. De biologische en biodynamische landbouw worden bevorderd door de planten en kruiden te oogsten met respect voor de natuur. De verpakking is volledig recyclebaar.In verband met de breekbaarheid van dit product wordt het met pakketpost verzonden.

 

Beoordelingen ()
PLANT WIEROOK LEMONGRASS BENZOË heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PLANT WIEROOK LEMONGRASS BENZOË


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items