opc_loader

WELL BEING WIEROOK AQUA

Artikelnr: 3560461012402
6,50
Beschrijving

WELL BEING WIEROOK AQUA
Verfrissend

Een heerlijke en weldadige geur in uw huis of omgeving in 5 minuten!

Well being wierook AQUA bevat o.a. Aonori algen. Deze algen hebben een verfrissende en vitaliserende werking en laten onze slapende zintuigen ontwaken.

De geur van planten hebben een subtiel stimulerende effect op onze staat van zijn en op onze omgeving. De Well Being wierook is samengesteld volgens de principes van de aromachologie. Aromachologie is de kennis en de kunst van het mengen van de pure planten- en bloemenessences en het evalueren van het effect van deze geuren op lichaam en geest.

De Well Being wierook bevat flavonoÏden, natuurlijke extracten uit groene thee, die het vermogen hebben om de moleculen te neutraliseren die verantwoordelijk zijn voor de nare geurtjes in huis. Het branden van 1 stokje zorgt ervoor dat er binnen 5 minuten 75% van de moleculen verdwenen is. De brandtijd van 1 stokje is circa 30 minuten.

Deze wierook heeft 2 functies: het neutraliseren van de geuren in uw huis en vervolgens het parfumeren van de ruimte met een weldadige geurencompositie.

1 pakje bevat 30 stokjes.

In verband met de breekbaarheid van dit product wordt het met pakketpost verzonden.


 

Beoordelingen ()
WELL BEING WIEROOK AQUA heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
WELL BEING WIEROOK AQUA


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


In the picture
Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items