opc_loader
PALO SANTO KETTING

PALO SANTO KETTING

PALO SANTO KETTING

Deze exclusieve en krachtige ketting (halsketting) is van 100% Palo Santo (Heilig Hout). Fair Trade en handgemaakt in het Andes gebied. De drager voelt zich krachtig, ontspannend en beschermd. De warmte van je huid zorgt ervoor dat de geur, kracht en heilzame werking van de ketting extra vrij komt. Van oudsher gebruikt men in Zuid Amerika Palo Santo ook voor energetische reiniging.

Let op: trek niet te hard aan de ketting en wees voorzichtig met vocht.

Mooi verpakt in luxe gerecycled doosje.

27,50
x
Verzendmethode
DHL:
4,50
Beschrijving


- fair trade -
- gecertificeerde import -
- voor elke kilo hout een nieuwe boom -


Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

www.jiriandfriends.com

Beoordelingen (0)
PALO SANTO KETTING heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items