opc_loader

Gift Pack Jiri & Friends Large

GIFT PACK JIRI & FRIENDS LARGE

Een speciaal cadeau voor je geliefde, ouders, familie, vrienden of gewoon voor jezelf!

Exclusief gemaakt voor Jiri & Friends.

INHOUD:

White Sage Huisparfum (95 ml) Jiri & Friends

Sandalwood Wierook Jiri & Friends

Frankincense Roomspray (100ml) Jiri & Friends

Lavendel bio Etherische Olie (5 ml) Jiri & Friends

Heilig Hout/Palo Santo stokjes 25 gram Jiri & Friends

Witte salie 25 gram Jiri & Friends

Groene Ceder geurzakje Jiri & Friends

In het kort:

Huisparfum White Sage: Deze exclusieve huisparfum (95 ml) is 100% natuurlijk. Een heerlijke en natuurlijke geur in huis of in je praktijk voor continue reiniging van de ruimte. Gemaakt met echte Witte Salie. Zet de stokjes in de vloeistof en de geur verspreidt zich binnen enkele dagen door de ruimte.
Let op: gebruik geen salie tijdens de zwangerschap.

Sandalwood Wierook: Deze exclusieve wierook is 100% natuurlijk en zonder toevoeging van chemische ingrediënten of houtskool. Er wordt alleen pure sandalwood gebruikt. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet. 1 Pakje bevat 15 stokjes. Jiri & Friends wierook is:100% natuurlijk, gemaakt van pure grondstoffen, met de hand gemaakt, geen chemicaliën, geen synthetische aroma's, geen gebruik van houtskool.

Frankincense Roomspray: Aromatherapy spray Frankincense is op basis van een natuurlijke tinctuur van Frankincense (oliban) en etherische olie. Wij gebruiken geen chemische grondstoffen, 100% natural, pure hars en etherische olie, geen chemische toevoegingen. Reinigt de ruimte, maar dan zonder rook. Doordat wij natuurlijke grondstoffen gebruiken, ziet de spray er wat troebel uit. Dit is normaal. SCHUDDEN VOOR GEBRUIK: dit is heel belangrijk voor de juiste menging van de ingrediënten!

Lavendel bio Etherische Olie:

Deze lavendelolie is een stoomdestillatie van de verse bloeiende toppen. De kleur gaat van  helder tot lichtgeel. De geur is een zoete kruidige, voor velen herkenbare lavendelgeur. Deze olie is biologisch geteeld en daardoor zijn er geen kunstmest en chemische stoffen gebruikt tijdens het telen en tijdens het verwerkingsproces na de oogst.

Heilig Hout/Palo Santo stokjes: Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

 

Witte salie: Deze witte salie is wild geplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de salie zeer zuiver en heeft hij een intense geur. Salie wordt gebruikt bij reinigingsrituelen.

Groene Ceder geurzakje: 100% natuurlijk geurzakje met Groene Ceder en etherische olie.
Puur natuur en heerlijk ruikend!

64,30 54,95
Artikelnummers
EAN:
8718503733463
Beoordelingen ()
Gift Pack Jiri & Friends Large heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gift Pack Jiri & Friends Large


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:


In the picture
Wierook & meer

Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer. Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden, witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen.

Laatst bekeken items